Ben jij een jonge enthousiasteling die gek is op dinosaurussen, mosasaurussen en de oertijd? Dan is deze wedstrijd speciaal voor jou!

De wedstrijd “Wie is de grootste Dino Fan?” is meer dan alleen een kans om je creatieve talent te tonen. Het is ook een geweldige manier om meer te leren over de geschiedenis van het Krijt in Maastricht en om je interesse en kennis over de oertijd te vergroten. Bovendien zijn er fantastische prijzen te winnen! Deelnemen aan de wedstrijd kan vanaf 1 juni via het online formulier op onze website. Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie en updates over de wedstrijd.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de familiedag op 18 augustus, waar alle deelnemers en hun families van harte welkom zijn.

Hoe doe je mee?

  1. Maak iets creatiefs: Teken een prachtige dinosaurus of mosasaurus, schrijf een gedicht over de oertijd, vertel een spannend verhaal over een avontuur met dino’s, of maak een uniek knutselwerkje dat je passie voor deze fascinerende wezens weerspiegelt. Alles is mogelijk!

 

  1. Registreer je online: Ga naar onze website en vul het registratieformulier in. Vergeet niet om je naam, leeftijd en contactgegevens van een ouder of voogd in te vullen. Hierdoor kunnen we je inzending correct verwerken.
  1. Dien je creatie in: Mail je afbeeldingen of bestanden naar museum@maastricht.nl of geef ze persoonlijk af aan de balie in het Natuurhistorisch Museum Maastricht. Zorg ervoor dat je het registratieformulier bijvoegt.

 

Voorwaarden:

  • De wedstrijd staat open voor kinderen tot en met 12 jaar.
  • Elke deelnemer mag slechts één creatie insturen.
  • De inzendingen moeten origineel zijn en mogen geen inbreuk maken op auteursrechten van derden.
  • De winnaar wordt bepaald door een jury van experts en zal worden bekroond tot “Grootste Dino Fan”.

 

Doe mee en laat zien dat jij de grootste Dino Fan bent! We kijken uit naar je creatieve inzendingen.

Succes!