Een Mosasaurus voor iedereen. Beleef het mee in het Sciencelab!

Het Natuurhistorisch Museum Maastricht kijkt vooruit. Digitalisering en een moderne presentatie met diverse middelen wordt alom toegepast in de huidige museumwereld. Het Sciencelab is de aanzet van een nieuwe (digitale) beleving. Een dynamische plek waar bezoekers graag naar toe en terug komen.

Leer alles over onze Mosasaurus!

Bij het Science lab wordt ook een educatief pakket ontwikkeld. Leerlingen kunnen straks tijdens de lessen in ons educatielokaal met wetenschappers sparren. Via een groot beeldscherm kan de preparatie nauwlettend worden gevolgd en scholen kunnen zelfs op afstand meedoen via Skype (als de internetbandbreedtes het toelaten).

Het Educatielab

Bij een Sciencelab hoort uiteraard een Educatielab. Dé plek waar een brug wordt gemaakt tussen leerlingen en wetenschappers. Ze kunnen met hen in gesprek en al hun vragen stellen. Daarnaast kunnen ze zelfs meekijken met een preparatie van Mosasaurussen.
Op verschillende manieren is het museum te bezoeken: via internet, in werkelijkheid of het museum komt naar jou toe en verzorgt lessen in de klas!

Meer over ons educatie-aanbod? Klik hier

Prepareren

Door de week en in de weekenden proberen wij zoveel mogelijk het Science Lab te bemensen. Hiervoor zijn wij echter afhankelijk van ons Prep Team.

Wil je zeker weten of er op een bepaalde dag geprepareerd wordt? Houd dan onze agenda en facebookpagina in de gaten of bel 043 - 350 54 90