Zondag 10 september, 8 oktober, 5 en 26 november 2023 | 14.00 – 15.00 uur

S.N.A.P. is de afkorting voor Slimme Natuurhistorische en Archeologische Pienterlingen. Ben jij zo’n pienterling, schrijf je dan in! Want onze S.N.A.P.-colleges zijn speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen van 7 t/m 11 jaar die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en natuur. Jij dus!
Onze enthousiaste experts zorgen voor interactieve en educatieve sessies.

Wat mag je verwachten?
S.N.A.P. bestaat uit vier colleges die in het najaar gegeven worden. Je kunt inschrijven voor de hele reeks, maar ook per college deelnemen. Volg je de hele reeks dan ontvang je na afloop het officiële Slimme Pienterling Diploma. Hoe vet is dat?
Bij S.N.A.P. word je wijzer van de samenhang tussen Quetzalcoatlus en onze huidige vleermuizen, leer je over het voor onze omgeving unieke tijdperk Maastrichtien en worden twee historische figuren uit de tijd van het Beleg van Maastricht in 1973 besproken. Alle colleges worden door experts gegeven. Mensen die heel veel van hun eigen onderwerp afweten. Kun je niet wachten om meer te weten? Klik dan op onderstaande link om te zien wie onze experts zijn en welk onderwerp ze behandelen.

Prijs
De hele collegereeks kost € 20,– Kun je niet de hele reeks volgen maar wil je een los college? Dan betaal je € 7,50 per college.

Aanmelden
Stuur een mail met je naam naar museum@maastricht.nl of bel naar +31 (0)43 350 54 90. Vermeld in de mail ook even of je aan alle colleges wilt meedoen of dat je een los college wilt volgen.
Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor de S.N.A.P. colleges!

Samenwerking
S.N.A.P. Kindercolleges is een initiatief van Maastricht Museum en het Natuurhistorisch Museum Maastricht. In elke reeks worden vanuit beide musea onderwerpen behandeld.

Lees meer over onze S.N.A.P. Kindercolleges>>