Stel je voor dat je een echte paleontoloog bent die op zoek is naar een Mosasaurus of een Triceratops. Met Dig It Out sets kun je deze fantasie tot leven brengen.

Deze sets bevatten een gipsblok waarin de delen van een dinosaurus verborgen zijn, klaar om opgegraven te worden.
Met de meegeleverde beitel kun je voorzichtig het gips weghalen en ontdekken welke skelet delen zich binnenin schuilhouden. Zodra je iets vindt, gebruik je het borsteltje om het grondig schoon te maken en alle details te onthullen. Dus ga aan de slag als een echte paleontoloog.

Deze Dinosaurs Digging Kit is niet alleen een geweldige activiteit voor nieuwsgierige kinderen, maar ook een perfect feestbedankje, een prijs voor gezelschapsspelletjes of een spannende groepsactiviteit op een kinderfeestje. Het is een geweldige manier om de tijd te vullen en de kinderen bezig te houden. Want op welk kinderfeestje graaf je nu eenmaal naar echte dinosaurusfossielen?

Dus waar wacht je nog op? Begin met graven en onthul de mysteries van het dinosaurustijdperk met Dig It Out! Verkrijgbaar in onze museumshop. Begin je prehistorische ontdekkingsreis.