Met Jet van Aalst & Paul Beuk ihkv Festival MAAS!
Zaterdag 10 september 13:15 uur

Bomen geven vorm aan stemmingen, bieden inspiratie, roepen op tot jubelen. Waar de ene schrijver zijn pure emotie de vrije loop laat bij het componeren van een gedicht, laat een ander zich leiden door de culturele of evolutionaire geschiedenis. Allen verbeelden ze de schoonheid, eenvoud, de associaties die een boom bij hen oproept of concretiseert.

Jet van Aalst (Vereniging Literaire Activiteiten Maastricht) en Paul Beuk (Natuurhistorisch Museum Maastricht) nemen je mee op een literaire bomenwandeling door Maastricht. De wandeling start bij Centre Céramique en loopt via het Stadspark en Jekerkwartier naar het Natuurhistorisch Museum. Onderweg doen we diverse bomen aan. Bij elk van die bomen een gedicht en een verhaal over evolutie, geschiedenis, gebruik of biologie. De wandeling wordt afgesloten in het Natuurhistorisch Museum met koffie en een stukje vlaai. Daarna kan op eigen gelegenheid het museum worden bezocht.

Start
Vanaf Centre Céramique

Deelname:
€ 7,50 / Bibliotheekleden: € 6,50 in de voorverkoop (bij Centre Céramique) incl.routebeschrijving + teksten, koffie met vlaai en entree Natuurhistorisch museum.

Aanmelden
Via klantenservice@maastricht.nl 043- 350 5600. Aanmelden is mogelijk tot 8 september